domingo, 19 de julio de 2009

Sve je Energija


Ego je energija koja ne pripada nasoj prirodnoj energetskoj strukturi bica. Energija ega nam je preneta i na isti nacin je se mozemo i osloboditi.
Ona nam ometa direktno postojanje. Kada smo pretrpani i zatrpani raznoraznim nepotrebnim energijama, "mazomorima" pravo je vreme ih se rasteretimo. Taj poduhvat je moguc jedino ako smo spremni da ga lovimo. Loviti svoj ego je umetnost. Postoje zlatni umovi sa uzvisenim znanjem, medjutim i pored svega briljantnog znanja oni ne vide svoj ego. Jako malo ljudi poznaje umetnost oslobadjanja od ega. Mnogi i ne znaju sta je to iako o tome pricaju i drze skole i predavanja. Energija ega je veoma vesto skrivena.
Iako je svako sam mora loviti, jako je tesko biti usamljeni lovac. Najlakse je u drustvu vestih lovaca medjutim oni, iako su tu, vesto se skrivaju jer su lovci. Pravi lovac mora biti skriven kao i njegov plen. Postoje i tu razne grupe lovaca. Jednom sam se pridruzila jednoj grupi i ubrzo nismo znali sta lovimo, tada sam prisla drugoj grupi gde su poceli jedni druge da love.
Zato svaki lovac treba da ima svog "lovackog psa". Psi tragaci su specijalno obuceni za lov. Oni su neophodan deo tima. Oni su specijalna vrsta energije koja zna pravac!! Znaci svako uz svog psa koji ce vec nanjusiti svoj plen.

No hay comentarios: